Termeni și condiții

Compania care administrează site-ul autoss.ro, este S.C. ATELIER SELFSERVICE S.R.L. , numita in continuare AutoSS, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J06/554/2019 si având Codul Unic de Înregistrare: 40687079.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenție a acestora. AutoSS își asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi găsita accesând pagina “Termeni și condiții” din subsolul paginilor site-ului.

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului AutoSS, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea AutoSS si a furnizorilor săi și este aparat de Legea dreptului de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fără acordul scris al AutoSS a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la informațiile de pe site

AutoSS garantează tuturor utilizatorilor acces limitat, în interes personal, pe siteul AutoSS si nu le conferă drepturile de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei AutoSS fără acordul prealabil scris al acesteia

Limitarea responsabilității pentru linkuri către alte site-uri, server, browser

Site-ul AutoSS este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea AutoSS nu va putea fi făcută responsabila pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. AutoSS nu va putea fi făcută răspunzătoare pentru erorile apărute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AutoSS.

AutoSS nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se care pot fi accesate prin legături de pe site-ul AutoSS. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal se rezumă la desfășurarea activității de utilizare conforma. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile privind formularul de feedback trimis către subscrisa. Aceste date vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

Aveți dreptul de a cere operatorului accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal, de a le rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și dreptul ca acestea să nu fie prelucrate sau transferate. De asemenea, aveți dreptul la portabilitatea datelor, în anumite condiții. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o rezervare.

Litigii și dispoziții finale

Orice alta problema cauzata de produsele și serviciile prezentate pe AutoSS sau de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. In cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instanțelor romanești de judecata, părțile alegând competenta instanțelor de pe raza municipiului Bistrița. Clientul își asuma în totalitate aceste riscuri odată ce își exprima acordul fata de acest Contract cu Clienții.

Ultima actualizare a condițiilor 06/08/2019.